Lustrum

Vandaag 5 jaar geleden zat ik bij de kamer van koophandel om van mijn passie mijn werk te maken.
Na dik 4 jaar op de jonathanstraat mijn salon gehad te hebben, heb ik kunnen uitbreiden op het Brasschaatpad.
Ik wil al mijn lieve klanten bedanken voor het vertrouwen en op naar nog vele mooie ‘haar’dagen

“Time Flies”

Het is vandaag alweer 2 jaar geleden dat ik mij inschreef bij de KVK, en daarmee van start ging met mijn eigen kapsalon.

DIY-Time-Flies-Butterfly-Clock

in die tijd heb ik cursussen gevolgd, ideeën op gedaan en nieuwe trends gevolgd. Één van de cursussen heb ik onlangs nog gevolgd en wel “old school” model knippen, Één van de trends is haarstukken inzetten. Vraag voor beide vrijblijvend informatie. Ik heb ook geïnvesteerd in mijn salon en automatisering. Van al mijn klanten heb ik de gegevens in een programma staan met alle belangrijke gegevens over je haar kleur, lengtes en wensen, ik ben ook bezig om te kijken of het mogelijk is online bij mij een afspraak te boeken.

Kortom ik zit niet stil, heb jij nog wensen of opmerkingen laat het mij dan weten. Want : “ben jij tevreden zeg het voort, heb je klachten zeg het mij en ik los ze op!”

“Old school”

Vanaf 20-01-2015 ga ik ook Old school kapsels voor mannen verzorgen.

Old school knippen is de manier van knippen zoals het vanaf de veertiger jaren is onderwezen. De technieken van toentertijd gecombineerd met het “gereedschap” van deze tijd.

Ik vind de kapsels en de bij behorende technieken gaaf, ik ben er mee in aanraking ben gekomen toen ik nog bij Kapsalon Roland werkte. Om de technieken goed onder de knie te krijgen heb ik een cursus “old school haircut” gevolgd bij Barber college  in Buren (Gld).

logo1

kijk eens op deze pagina voor foto’s van de cursus en modellen.

Mijn Krullen

Ook mijn haar moet gedaan worden en de laatste keer heb ik dat laten doen door Lucien Beijerinck (FB Lucien-Beijerinck). Lucien werkt veel samen met Mari van de Ven waarin hij uitlegt wat Mari doet. Ik heb gelijk van de mogelijkheid gebruik gemaakt om achter de laatste trends, tips en behandelmethoden te komen.

Wij zijn daarvoor naar Oud Beijerland gereden, naar de kapsalon van Remko Harms, www.Jouwdroomhaar.nl  zie hier onder een paar impressies.

eindresultaat  Lucien aan het werk  Lucien aan het werk2  Lucien

Cool hairdresser

Sinds vandaag zit je “cool” in mijn salon. Met dit weer geen overbodige luxe maar een “warm” welkom!

Dus twijfel niet en maak een afspraak voor jouw en mijn vakantie.

Cool